Kunst & Cultuur

Ontdek ons educatieaanbod

Een Kunstvakdocent in de klas of een bezoek aan het museum, theater, filmhuis, archief of bibliotheek? Je vindt het op Parels van Schiedam. Alle Cultuurparels zijn reeds bekostigd door de schoolbesturen, dus check snel het aanbod en boeken maar!

Meer over Cultuureducatie

Boek een Cultuurparel

Wat heeft Schiedam veel moois te bieden op cultureel gebied! Laat je leerlingen zich verwonderen over Karel Appel in het museum, over Schiedam als Brandersstad in het Jenevermuseum, over een haiku in de bibliotheek of geniet van hun reacties bij een voorstelling in het theater of filmhuis. Het kan allemaal met de cultuureducatielijn voor groep 1 t/m 8.

Zoek je het aanbod voor het voortgezet onderwijs?

Theater, dans, beeldende kunst, muziek, schrijven, fotografie of film? In elke discipline is er wel iets te vinden. Je treft hier workshops en lessenseries voor op school en op locaties in de stad.

Naar het VO aanbod

Ik zoek een kunstvakdocent

Onder het aanbod kunstvakdocenten tref je een rijk scala aan kunstenaars die in diverse kunstdisciplines werken en als docent te boeken zijn voor projecten onder schooltijd. Onze docenten zijn zowel werkzaam in het basis- als voortgezet onderwijs.

Ik zoek het overige Kunst & Cultuur aanbod voor primair onderwijs

Ik zoek naar

Maak een keuze

Voor

Maak een keuze

Met de discipline

Maak een keuze

Vragen over het Kunst & Cultuur aanbod?

Margo Onnes

Projectleider Parels van Schiedam en Wijkcultuurklassen, Consulent cultuuronderwijs PO